Mykolas Vasiliauskas Floridos valstijoje siekia amerikietiškos golfo svajonės

Ilgametis „The V Golf Club” ir Lietuvos nacionalinės golfo rinktinės narys Mykolas Vasiliauskas studijų kelią pasirinko pradėti tarptautiniame Webber’io universitete (Webber International University) Floridoje (JAV). Verslo vadybos studijų kryptį pasirinkęs Mykolas ir toliau tobulina savo golfo žaidimo įgūdžius, išnaudodamas itin palankų orą bei universiteto suteikiamas sąlygas. Dalinamės paties Mykolo įspūdžiais iš saulėtosios Floridos:

„Jau praėjo daugiau nei du mėnesiai, kai pradėjau savo golfo ir studijų gyvenimo kelią JAV. Esu apsistojęs Floridoje, kur visad šilta ir oro sąlygos leidžia treniruotis kasdien be jokių apribojimų. 

Taip pat naudoju universiteto golfo ir sporto salės treniruočių patalpas, kurios man leidžia stiprinti kūną bei gerinti golfo žaidimo įgūdžius. Jau sužaidžiau nemažai kvalifikacinių raundų, kuriuos įvertinę treneriai sprendžia, kurie komandos nariai vyks į turnyrus. Sužaidžiau kelis itin gerus raundus, tačiau pasitaikė ir keli prastesni pasirodymai. Apskritai, kol kas pradžia yra gan nelengva, kadangi nesužaidžiu tokio rezultato, kurį sužaisti norėtųsi, tačiau būnant čia, labai stipriai stumiu save į priekį, stipriau nei bet kada anksčiau, tad žaidimo tobulėjimas bei jo lygis tikrai matosi bei matysis dar labiau – šiuo aspektu esu labai patenkintas. Esu labai dėkingas ir patenkintas tuo, kur esu dabar, šviesi ateitis dar laukia o aš džiaugiuosi bei laukiu jos.”