Lietuvos golfo federacija kartu su partneriais reikalauja išmesti Rusiją ir Baltarusiją iš visų pasaulinių golfo organizacijų

Rusijos karinės invazijos į Ukrainą akivaizdoje negali būti jokios tolerancijos ir pateisinimų agresoriams ir jų ištikimiems partneriams. Ukrainos piliečiams didvyriškai priešinantis okupantams iš Rusijos siunčiame savo mintis ir palaikymą Ukrainos žmonėms, kovojantiems už savo laisvę ir gyvybę.

Lietuvos golfo federacija, atstovaujama prezidento ir Lietuvos Nepriklausomybės Atkūrimo akto signataro Česlav Okinčic, kartu su Bosnijos ir Hercegovinos, Čekijos, Kroatijos, Islandijos, Izraelio bei Lenkijos golfo federacijų prezidentais kreipėsi į pagrindines pasaulio golfo organizacijas su reikalavimu išmesti Rusijos ir Baltarusijos golfo asociacijas bei uždrausti šių šalių sportininkams varžytis nacionaliniuose bei tarptautiniuose mėgėjų ir profesionalų golfo turnyruose.

„Mes nebegalime tylėti, kuomet vykdomas nusikaltimas prieš žmoniškumą tiesiai prieš mūsų akis. Negalime likti nuošaly ir reiškiame palaikymą šio konflikto aukoms“ – teigiama bendrame pareiškime.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Parsisiųsti [162.00 B]