LGF eilinis ataskaitinis – rinkiminis narių susirinkimas – balandžio 30 d.

Vadovaujantis Lietuvos golfo federacijos valdybos 2020 m. kovo 30 d. sprendimu Nr. 2020-1, šaukiamas Lietuvos golfo federacijos narių eilinis ataskaitinis – rinkiminis visuotinis susirinkimas 2020 m. balandžio 30 d. 11.00 val. Susirinkimas vyks Sostinių golfo klube, adresu Vingio g. 90, Pipiriškių kaimas, Pastrėvio sen., Elektrėnų savivaldybė, LT-21331.

Lietuvos Respublikos Vyriausybei pratęsus karantiną ir draudimą rengti susibūrimus planuojamo Susirinkimo dieną, Susirinkimas būtų nukeltas.

Susirinkime gali dalyvauti federacijos nariai per savo deleguotus atstovus – delegatus. Delegatas turi būti federacijos nario darbuotojas, dalyvis arba valdymo organo narys. Federacijos narius – juridinius asmenis be atskiro įgaliojimo atstovauja juridinio asmens vadovas. Kiti asmenys atstovauti federacijos narį gali tik pateikę vadovo rašytinį įgaliojimą. Vienas narys visuotiniame narių susirinkime turi vieną balsą. Kiekvienas federacijos narys į susirinkimą gali deleguoti ne daugiau kaip vieną delegatą.

Susirinkimo metu bus renkamas naujas Prezidentas ir Valdybos nariai:

  1. į Prezidento postą federacijos nariai turi teisę siūlyti fizinį asmenį nepriklausomai nuo to ar jis yra šio nario darbuotojas, dalyvis ar valdymo organų narys ar ne, pateikdami Valdybai kandidato į Prezidentus raštišką sutikimą ir gyvenimo aprašymą ne vėliau kaip 20 dienų iki Susirinkimo. Generalinis Sekretorius ne vėliau kaip likus 10 dienų iki Susirinkimo pateiks raštu (el. paštu) federacijos nariams siūlomų kandidatų į Prezidentus sąrašą ir jų gyvenimo aprašymus;
  2. į Valdybos nario poziciją federacijos nariai turi teisę siūlyti 1 (vieną) fizinį asmenį nepriklausomai nuo to ar jis yra šio nario darbuotojas, dalyvis, valdymo organų narys ar ne, pateikdami kandidato vardą ir pavardę Generaliniam Sekretoriui ne vėliau kaip likus 10 dienų iki Susirinkimo. Oficialus kandidatų sąrašas bus pateiktas Federacijos nariams kartu su Susirinkimo medžiaga.

Federacijos nariai, garbės nariai ir rėmėjai turi teisę pateikti savo pasiūlymus dėl Susirinkimo darbotvarkės, pasiūlymus teikiant Generaliniam Sekretoriui ne vėliau kaip 10 dienų iki Susirinkimo.

Informacinis pranešimas ir preliminari darbotvarkė:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Parsisiųsti [162.00 B]