Estijos atvirajame jaunimo čempionate ir Annika invitational Europe – jaunieji sportininkai iš Lietuvos

Šiandien kovas užsienio čempionatuose pradeda net penki jaunieji Lietuvos sportininkai – Gilė Bitė Starkutė, Vilius Belousovas, Valentas Ivančenka, Oskaras Belousovas ir Giedrius Mackelis.

Pirmoji šiandien į startą žengs Gilė Bitė Starkutė, dalyvaujanti „Annika Invitational Europe” turnyre Švedijoje. Šiame turnyre dalyvauja 78 geriausios Europos jaunosios sportininkės iki 18 metų iš 13 skirtingų pasaulio šalių. Gilė yra pirmoji Lietuvos sportininkė, dalyvausianti šiame prestižiniame turnyre.

Gilės Bitės Stakutės startas – 10:50. Sekti rezultatus tiesiogiai ir palaikyti Gilę galite šioje nuorodoje:


Estijoje, „Otepää Golfiklubi” aikštyne, kovas pradeda ir jaunuoliai. Estjos atvirajame jaunimo čempionate pirmasis savo raundą pradės Vilius Belousovas. Jis varžysis vaikinų U-18 grupėje, kurioje be jo bus dar 15 dalyvių iš Estijos, Suomijos, Latvijos ir Rusijos. Viliaus startas – 12:10.

Berniukų U-14 grupėje turėsime net du Lietuvos atstovus – Valentą Ivančenka ir Oskarą Belousovą. Jų grupėje viso varžysis 10 dalyvių. Valentas startuos 13:20, o Oskaras – 13:30.

Berniukų U-12 grupėje jėgas išmėgins Giedrius Mackelis. Jo grupėje taip pat 10 dalyvių. Giedrius pirmąjį raundą pradės 14:20.

Palaikyti mūsų sportininkus ir sekti jų rezultatus Estijoje vykstančiame čempionate galite šioje nuorodoje: