Jaunieji Lietuvos sportininkai pradeda European Young Masters čempionatą

Liepos 26 – 28 dienomis Norvegijoje, „Hauger Golfklubb” golfo aikštyne, vyks European Young Masters jaunimo iki 16 m. čempionatas, kuriame dalyvaus ir Lietuvos jaunimas: Gabriela Maculevič, Valentas Ivančenka, Oskaras Belousovas. Čempionate dalyvaus 105 sportininkai ir 25 Nacionalinės komandos.

Prieš prasidedant čempionatui jaunieji Lietuvos sportininkai turėjo galimybę sužaisti du treniruočių raundus ir pažinti golfo laukus, kuriuose jau rytoj pradės savo pasirodymus. Ridenimo ir išmušimo aikštelės yra geros būklės, tačiau visos kitos zonos gana stipriai pažeistos karščio – dėl alinančių karščių įtakoto vandens trūkumo šalyje uždrausta laistyti kitas zonas, iškyrus ridenimo ir išmušimo aikšteles. Tad vietomis žemė tiek sudžiuvusi ir sutrūkinėjusi, kad prasivėrę centimetro gylio įtrukimai. Tiesa, pataikius į tokią zoną, žaidėjai galės pasinaudoti „ground under repair” taisykle ir išsimesti kamuoliuką be baudos.

Ne ką mažesnis iššūkis žaidėjams bus ir karštis – temperatūros stulpeliai momentais pakyla ir iki 30 laipsnių. Prie to prisideda ir tai, kad lietus paskutinį kartą buvo tik gegužės mėnesio viduryje…

Bet mes tikime mūsų jaunaisiais sportininkais ir linkime jiems sužaisti geriausius sezono raundus šiame turnyre!

Rytoj (ketvirtadienį) sportininkai pradės pirmąjį raundą:

  • 14:00 startuos Valentas Ivančenka
  • 14:10 startuos Oskaras Belousovas
  • 14:50 startuos Gabriela Maculevič

Palaikyti sportininkus ir sekti jų rezultatus galėsite šioje nuorodoje: