Atšauktas XV-asis Lexus golfo turnyras

Informuojame, jog atšauktas LGT reitingo etapas – „XV-asis Lexus golfo turnyras”, turėjęs įvykti birželio 13 d. Sostinių Golfo Klube.

Lietuvos golfo federacija bei Sostinių Golfo Klubas ieško galimybių šiemet surengti kitą reitinginį turnyrą šiame klube.

Žemiau pateikiame „Lexus” atstovybių Lietuvoje Valdybos pirmininko, Tomo Skėrio, pranešimą Lietuvos golfo bendruomenei.

Vadovaujantis Vyriausybės taikomais apribojimais masiniams renginiams šioje susidariusioje situacijoje, dėl visų, Jūsų ir mūsų sveikatos, rengti „XV-ojo Lexus golfo turnyro“ įprastu formatu negalime. Reaguodami į šiandienos situaciją, esame priversti priimti sprendimą atšaukti „XV-ąjį Lexus golfo turnyrą“, kurį buvo numatyta rengti š. m. birželio 13 dieną „Sostinių golfo klube“.

Antrąjį dešimtmetį rengiamas jau tradicija tapęs „Lexus golfo turnyras“ atšaukiamas pirmąkart. Labai neramu dėl šio tradicinio ir svarbaus turnyro. Nors Lietuvoje šiuo metu nėra formalaus Vyriausybės nurodymo atšaukti vasarą vyksiančius renginius, tačiau akivaizdu, kad situacija nėra palanki numatytiems renginiams. Akivaizdu, kad ateinanti vasara dar tikrai nebus tas laikas, kai drąsiai ir be jokių apribojimų galėsime organizuoti didelį būrį žmonių pritraukiančias šventes.

Dėl pasaulyje siautėjančios pandemijos šiais metais nebegalime kokybiškai tęsti turnyro organizavimo darbų. Negalime sau leisti planuoti abejotinos kokybės renginio. Tai būtų nepagarba golfo bendruomenei, visiems partneriams ir „Lexus“ svečiams. Nenorime planuoti mažesnio renginio atsisakydami kai kurių šventės dalių ar programos, siekiame išlaikyti tradicinį renginio formatą bei prestižiško turnyro vardą.

Sprendimas buvo priimtas atsižvelgiant į siekį užtikrinti saugią ir sveiką mūsų klientų, partnerių bei golfo bendruomenės aplinką. „Lexus golfo turnyras“ kasmet sutraukia virš 1 000 žmonių – golfo žaidėjų, „Lexus“ svečių, šventės partnerių bei renginį aptarnaujančio personalo. Todėl šiais sudėtingais metais turime perkelti jubiliejinį „Lexus“ turnyrą į 2021–uosius metus. Taip išliksime sąmoningi ir ramūs dėl savo ir aplinkinių sveikatos.

Mes padarysime viską, kas nuo mūsų priklauso, kad „XV-asis Lexus golfo turnyras 2021“ būtų įspūdingas ir įsimintinas. Kitąmet turnyrą planuojama surengti birželio 12 dieną (antrą birželio šeštadienį) „Sostinių golfo klube“.